maandag 2 januari 2017

Kunstzinnig dynamisch coachen bij Praktijk Pien



Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Je hebt zelf alle antwoorden in je, maar ze liggen niet altijd voor het grijpen. Omdat emoties en gevoelens ons zicht op een situatie kunnen vertroebelen of omdat je het gewoon even niet meer weet. Met behulp van een creatief werkstuk kun je deze antwoorden zichtbaar maken. Je gaat aan de slag vanuit je gevoel, je onderbewustzijn en het hoeft nergens aan te voldoen in de zin van 'mooi'.

Door van je probleem waar je tegenaan loopt bijvoorbeeld een tekening te maken, verbind je je er vanuit een ander niveau mee dan wanneer je er alleen maar over praat. Zo kan er inzicht en bewustwording ontstaan en van daaruit uitzicht op hoe verder.


Is het nodig om kunstzinnig te zijn? Nee, want het gaat niet om het maken van kunst, maar om het uitdrukken van wat in jou leeft met behulp van je creativiteit. Het is een middel om op een andere manier met je hulpvraag bezig te zijn.

Allerlei creatieve werkvormen kunnen ingezet worden zoals klei, tekenen/schilderen, collages maken of schrijven.
En meer, denk daarbij aan een geleide meditatie, iets in een beweging vormgeven of Voice Dialogue (dit is een manier om in gesprek te gaan met je verschillende 'ikken', zoals bijvoorbeeld de Innerlijk Criticus).
Creativiteit biedt vele mogelijkheden!

Voor vragen of een afspraak:Praktijk Pien 06-43937158, piensenders@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten